ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Οι 11άδες του ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ απόψε στις 20:30 (Novasports Prime) στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. ΠΑΟΚΑΕΚ: Το κανάλι του ντέρμπι – Ποιος περιγράφει

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Σίντλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Αουγκούστο,  Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Σβιντέρφσκι.

Στον

πάγκο βρίσκονται οι: Ζίφκοβιτς, Λύρατζης, Μιχάι, Τσιγγάρας, Εσίτι, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ακπομ και Κούτσιας.

Για την ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επέλεξε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα την 4άδα Μισελέν-Βράνιες-Τζαβέλλας-Χατζισαφί, στα χαφ Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, στην επίθεση δεξιά τον Γκαρσία, αριστερά τον Τσούμπερ και τον Γέβτιτς πίσω από τον Αραούχο.

Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μιτάι, Σιμόες, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.

Ο 47χρονος Πάολο Βαλέρι, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι των «δικεφάλων» για την 4η αγωνιστική της Super League. Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Μίκαελ Φάμπρι (και AVAR ο Μπουξμπάουμ), ενώ ο Κωσταράς και ο Μεϊντάνας θα είναι βοηθοί του και τέταρτος ο Διαμαντόπουλος.

Δείτε τι έγινε στο πιο πρόσφατο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Προϊστορία ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς έχει πελάτη τον Λουτσέσκου

Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα