ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός LIVE

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό από την Τούμπα μέσα από το Sportime.

Η ώρα των πρωταθλητών Ελλάδας, έφτασε αφού σήμερα ο «Δικέφαλος» υποδέχεται τον Παναιτωλικό στις 20:00 (PAOK TV) στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Θεσσαλονικείς επιδιώκουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρώτη τους στη φετινή σεζόν, καθώς στην Ευρώπη στα τρία πρώτα ματς δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος

Σαββίδης: Χώνει χρήμα στα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ!

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά με αποκλεισμό από τον Άγιαξ με μία ισοπαλία και μία ήττα και μία ακόμη αυτήν από τη Σλόβαν. Η ήττα στην Μπρατισλάβα είναι αλήθεια ότι έχει φέρει πίεση στους ανθρώπους του «Δικεφάλου» και στον Πορτογάλο προπονητή που αναζητεί την πρώτη επιτυχία σε επίσημη αναμέτρηση ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, η ομάδα του Παναιτωλικού, που πέρσι στο Αγρίνιο δυσκόλεψε πολύ τον Δικέφαλο έχει στην αποστολή της 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Κνετ, Μπάλμπι, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μιμίτο, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Λουσέρο, Καββαδίας, Φυτόπουλος, Σανιά, Γιαννακόπουλος, Ρομάν, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Μαρσιάλ.

Έτσι, η αναμέτρηση της Τούμπας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, στην πρεμιέρα των πρωταθλητών Ελλάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Δείτε το live του Sportime εδώ:

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός LIVE appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
paok panetolikos live
Τυχαία Θέματα