ΠΑΟΚ – Λαμία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα (10/2, 19:00) με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων να γίνονται γνωστές.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (10/2, 19:00, Cosmote Sport 2HD) στο γήπεδο της

Τούμπας τη Λαμία στο πρώτο ματς των ημιτελικών για το Κύπελλο Ελλάδας.

Απών από τη σημερινή αναμέτρηση για τους «ασπρόμαυρους» θα είναι ξανά ο Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος μετά από αρκετές ημέρες προπονήσεων είναι ακόμη ανέτοιμος και ο Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Εκτός παραμένει και ο νεαρός Βόσνιος, Βλαντιμίρ Μπράντονιτς ενώ αντίθετα κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Σίνζι Καγκάβα, ο οποίος ανεβάζει ρυθμούς και δείχνει έτοιμος να προσφέρει και να βελτιώσει αισθητά το επίπεδο του.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου από την άλλη θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Βορρά χωρίς τους Βασιλακάκη, Ντέλετιτς, Τζανδάρη, Σκόνδρα, Επασί, Μπουλούλη, Μπιάρνασον, Βλάχο, Τζανετόπουλο, Τιρόνε και Καραμάνο, στην πρώτη αναμέτρηση για τους «8» του Κυπέλλου. Αντίθετα, για πρώτη φορά σε αποστολή συμμετέχει ο Τζέιμς, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Γκαζαριάν, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.

Γνωστές έγιναν και οι ενδεκάδες της αναμέτρησης…

Η ενδεκάδα του Δικεφάλου: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Βύντρα, Αντέτζο, Προβυδάκης, Μπεχαράνο, Παλαβαντισβίλι, Ρόμανιτς, Πίτι, Γκαζαριάν και Αραμπούλι

ΠΑΟΚ – Λαμία: Θα παίξει τα… ρέστα του γι’ αυτόν τον τίτλο!

Τσόλακ: Πρόστιμο…για μια μπουνιά!

Το άρθρο ΠΑΟΚ – Λαμία: Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα