ΠΑΟΚ – Λαμία: Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

18:42 7/4/2019 - Πηγή: Sportime

Χωρίς κάποια έκπληξη και με δεδομένες τις απουσίες των Λέο Ζαμπά και Δημήτρη Λημνιού ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Δικεφάλου: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε,

Άκπομ.

Στον πάγκο για τον Ρουμάνο τεχνικό θα καθίσουν οι: Ρέι, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Σβιντέρσκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου επιλέγει μία ενδεκάδα ανάλογη κατά τα 9/11 σε σχέση με αυτή που αγωνίστηκε στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα αφού στις θέσεις των Ζαμπά και Σβιντέρσκι θα αγωνιστούν οι Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου επιστρέφουν οι Ολιβέιρα, Πέλκας και Σάχοφ, οι οποίοι πήραν τις απαραίτητες ανάσες στον ημιτελικό κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Θεσσαλονικείς θα ψάξουν ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, που είναι πιθανό να τους δώσει από σήμερα και μαθηματικά τον τίτλο, σε περίπτωση, που ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό.

Σε μία κατάμεστη Τούμπα, λοιπόν, οι Θεσσαλονικείς θα στήσουν ακόμη ένα… πάρτι τίτλου με στόχο και τη διατήρηση του αήττητου ώστε να ισοφαρίσουν ένα μοναδικό ρεκόρ που κρατάει από το 1964 όταν τότε ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει πουθενά.

The post ΠΑΟΚ – Λαμία: Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα