ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ορίστηκε το πρώτο ματς

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ορίστηκε.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί την Τρίτη 6 Αυγούστου στην Τούμπα, στην επίσημη πρεμιέρα του Δικεφάλου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η ρεβάνς του Άμστερνταμ έχει οριστεί εξ αρχής για την Τρίτη,

13 Αυγούστου.

Για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια οι Θεσσαλονικείς θα αναμετρηθούν με τον Αίαντα στο δυσκολότερο δυνατό σενάριο, που θα μπορούσε να υπάρξει γι’ αυτούς στο δρόμο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Άγιαξ πέρσι έφτασε μία ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης, με την πορεία του και τη δυναμική του να είναι γνωστή σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο ΠΑΟΚ θα πάει για ένα ποδοσφαιρικό θαύμα αφού η κληρωτίδα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, τη στιγμή που μπήκε σαν πρωταθλητής στην κλήρωση της Νιόν. Έτσι, οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα θα κυνηγήσουν την μεγάλη υπέρβαση ώστε να μπουν σαν ισχυροί στα play off του Champions League.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Την άλλη φορά χωρίς κλήρωση με τον Άγιαξ»

Με ένα επικό tweet σχολίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στον Άγιαξ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έκαναν μία… παράκληση στην UEFA, αναφερόμενοι στην τρίτη φορά, που κληρώνεται ο Δικέφαλος με τον Αίαντα τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπητό Champions League, την επόμενη φορά κάνε την κλήρωση για τις υπόλοιπες ομάδες και σε μας όρισε κατευθείαν τον Άγιαξ».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ορίστηκε το πρώτο ματς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα