ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Είναι της… μοίρας του γραφτό! (vids)

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά την τελευταία δεκαετία τον Άγιαξ σε προκριματικά Champions League και άξιο αναφοράς είναι το πόσο οριακά πήρε ισάριθμες φορές την πρόκριση ο Αίαντας.

Αρχικά το καλοκαίρι του 2010 ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την «παρέα» του Σουάρεζ και παίρνοντας ένα πολύτιμο 1-1 στο Άμστερνταμ με γκολ

του Ίβιτς «κρατούσε» την τύχη στα χέρια του.

Στη ρεβάνς της Τούμπας οι Ολλανδοί προκρίθηκαν με τα τρία εκτός έδρας γκολ, που πέτυχαν χωρίς να καταφέρουν να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς…

28/7/2010 Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1

4/8/2010 ΠΑΟΚ-Άγιαξ 3-3

Έξι χρόνια αργότερα η κληρωτίδα έφερε ξανά αντιμέτωπες τις δύο ομάδες, με τον Άγιαξ να είναι και πάλι αυτός, που χαμογέλασε στο τέλος.

Στο Άμστερνταμ, η ομάδα του Ίβιτς προηγήθηκε με γκολ του Τζάλμα και στάθηκε όρθιος παίρνοντας εκ νέου ισοπαλία με 1-1. Όμως η τύχη και πάλι του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Σε μία αναμέτρηση, που ξεκίνησε με το γκολ απ’ τα αποδυτήρια του Κλάους Αθανασιάδη, δεν ολοκληρώθηκε με τον ίδιο τρόπο. Ο Έλληνας σέντερ φορ, έχασε δύο απίθανες ευκαιρίες για να κάνει το 3-0, ο Σάχοφ άλλη μία για να κλειδώσει την πρόκριση, με τον Δικέφαλο να είναι εκπληκτικός για ένα ημίχρονο. Λίγο πριν τη λήξη αυτού, ωστόσο, ένα «κρύο» πέναλτι για σπρώξιμο μέσα στην περιοχή, έβαλε τον Άγιαξ στο κόλπο και τελικά αποδείχθηκε καθοριστικό για την πρόκριση, που «κλείδωσε» στο δεύτερο μέρος.

26/7/2016 Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1

3/8/2016 ΠΑΟΚ-Άγιαξ 1-2

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Είναι της… μοίρας του γραφτό! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα