Παντελίδης: Χαλαρώνει πριν τον ΟΦΗ με καφέ και… Γκουγκουλιά (pic)

Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες του έκαναν μεγάλη προσπάθεια στα προκριματικά του Europa League, δείχνοντας πως με λίγη περισσότερη τύχη ή προσοχή θα μπορούσαν να είχαν βρεθεί ακόμη και στους ομίλους της διοργάνωσης. Πλέον ο Άρης στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα εκεί που το Σάββατο (24/8, 21:00) θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Τους

«κίτρινους» περιμένει μια μεγάλη και κουραστική σεζόν, με πίεση και πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης – Μαντσίνι: Οριστικοποιήθηκε η μέρα άφιξής του

Έτσι, λίγες ημέρες πριν το ματς με τους Κρητικούς, ο Σάββας Παντελίδης θέλησε να χαλαρώσει. Με ποιον τρόπο; Με βγαίνοντας για ένα καφεδάκι με τον φίλο του και πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιώργο Γκουγκουλιά.

Ο τελευταίος μάλιστα ανάρτησε στοInstagram τη σχετική φωτογραφία, συνοδεύοντας τη με τα φράση «Ποιοτικός καφές με τον Coach μας ».

Την Παρασκευή η αποστολή με τον ΟΦΗ

Εξάλλου ο Άρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τους Κρητικούς την Παρασκευή (23/8), μέρα στην οποία ο Σάββας Παντελίδης θα κάνει γνωστή την αποστολή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. (24/08, 21:00).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

* Πρεμιέρα και για την ομάδα Κ 19 του ΑΡΗ για το πρωτάθλημα υποδομών Super League K 19 της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, η οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (24/08) την αντίστοιχη του Ο.Φ.Η., στις 17:05, στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας «Α. Καραμπουρνιώτης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιοτικός καφές με τον Coach μας..#mikelcoffeecompany#mikelcoffeecompany #aris #arisfc #kleanthisvikelidis #football #footballteam #thessaloniki #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Γκουγκουλιας (@giwrgos_gougoulias) στις 22 Αύγ, 2019 στις 8:21 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΕΔΩ.. #arisfc #kleanthisvikelidis #thessaloniki #football #footballteam #super3

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Γκουγκουλιας (@giwrgos_gougoulias) στις 15 Αύγ, 2019 στις 11:24 πμ PDT

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παντελίδης: Χαλαρώνει πριν τον ΟΦΗ με καφέ και… Γκουγκουλιά (pic) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα