Πανσερραϊκός και Ατρόμητος σέρβιραν σούπα

Πανσερραϊκός και Ατρόμητος είχαν τις στιγμές τους, αλλά αυτές ήταν πολύ λίγες και κάπως έτσι ήρθαν ισόπαλοι 0-0 σε ένα κακό παιχνίδι.

Ανώτεροι στα σημεία οι γηπεδούχοι, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να το κεφαλαιοποιήσουν. Γρήγορα θα το ξεχάσουν αυτό το ματς όχι μόνο όσοι το είδαν, αλλά και όσοι έπαιξαν.

Με αυτή την ισοπαλία οι δύο ομάδες παρέμειναν μαζί στη βαθμολογία και έκαναν ένα μικρό βήμα προς την παραμονή. Έχουν μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού και η λογική λέει πως πάρα πολύ δύσκολα θα μπλέξουν.

Τέλος, σε ένα σερί πέντε ηττών

στο πρωτάθλημα έβαλε ο Ατρόμητος, ο οποίος για έβδομη αγωνιστική δεν έχει νίκη. Στα πέντε παιχνίδια δίχως τρίποντο είναι τα «λιοντάρια».

Το ματς

Ο ένας ήθελε, αλλά δεν μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο, ο δεύτερος δεν είχε ούτε διάθεση! Κάπως έτσι ο Ατρόμητος περιορίστηκε σε έναν εντελώς παθητικό ρόλο. Άφησε την μπάλα στον αντίπαλο και περίμενε. Μηδέν φαντασία, μηδέν πρωτοβουλίες.

Κάποιες εμπνεύσεις από τους Ουάρντα και Χατζηστραβό είχε να επιδείξει ο Πανσερραϊκός. Μεγάλες ευκαιρίες δεν έβγαλε ούτε εκείνος, αφού ακόμη και στο δοκάρι του Άλεξιτς στο 20′ σηκώθηκε με καθυστέρηση το σημαιάκι του βοηθού.

Κάπως καλύτερα άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με τη φάση του Στάικου. Μόνο που η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Σάσα Ίλιτς έκανε πρώτος αλλαγές, δίχως να πάρει πολλά από αυτούς που μπήκαν. Μία φάση είχε ο Κουέν στο 63′ και αυτή ήταν ό,τι είχαν να επιδείξουν οι Περιστεριώτες μαζί με ένα σουτ του Έντερ.

Ο Πανσερραϊκός πάτησε γκάζι προς το τελευταίο τέταρτο. Άλεξιτς και Γούλερι ήταν οι δύο που απείλησαν, αλλά ο Τσιντώτας άντεξε με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν συγκινήσεις έως το φινάλε.

Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0

Σκόρερ: –

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Ντανκερλούι, Στάικος (85’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (85’ Σοφιανός), Τόμας (64’ Γούλερι), Ουάρντα, Άλεξιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Φριτζόνσον (60’ Έντερ), Κούντε, Κούεν (73’ Βρακάς), Ρομπάιγ (60’ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (73’ Βέργος).

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα