Πάνος Καμμένος: Το «χοντρό καρφί» του για το στρατιωτικό τζάκετ του Μητσοτάκη

Τι το ήθελε το στρατιωτικό τζάκετ ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες (28/10), ανήμερα της Εθνικής επετείου για το «ΟΧΙ»;

Ο Πάνος Καμμένος δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει στην… αντεπίθεση με αφορμή κριτικές που είχε δεχθεί ο ίδιος στο παρελθόν όποτε εμφανιζόταν με στρατιωτική περιβολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γαλλία: Οργισμένοι μουσουλμάνοι διαδηλώνουν σε πόλεις με τουρκικές σημαίες!

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί, αναρωτήθηκε  ο πρώην Υπουργός Άμυνας γράφοντας το παρακάτω κείμενο στη σελίδα του στο twitter:

«Πως αλλάζουν οι καιροί … όταν φορούσα μπουφάν του ΠΝ με το όνομα μου και την ιδιότητα μου για να τιμήσω το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων άκουγα τα εξ αμάξης από τον τότε αρχηγό και τα στελέχη της αντιπολίτευσης τώρα χαίρομαι που με δικαιώνουν τουλάχιστον σε αυτό. Τα αλλά…».

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση

Πως αλλάζουν οι καιροί … όταν φορούσα μπουφάν του ΠΝ με το όνομα μου και την ιδιότητα μου για να τιμήσω το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων άκουγα τα εξ αμάξης από τον τότε αρχηγό και τα στελέχη της αντιπολίτευσης τώρα χαίρομαι που με δικαιώνουν τουλάχιστον σε αυτό. Τα αλλά …. pic.twitter.com/rw7GpnE9hm

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 28, 2020

Ο Πάνος Καμμένος δεν έμεινε σε αυτό και συνέχισε να τα… χώνει. Αφορμή η απαγόρευση των παρελάσεων που απαγορεύτηκαν χωρίς κανέναν προφανή λόγο, αφού ούτε από τηλεοράσεως δεν μεταδόθηκε όπως έκαναν οι Κύπριοι.

Στρατιωτική παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2017 -Θεσ/νίκη – New channel @n.p. p… https://t.co/uQVEevyisc μέσω @YouTube …..Οι παρελάσεις δεν αναβάλλονται για κανένα λόγο ποτέ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 28, 2020

Το άρθρο Πάνος Καμμένος: Το «χοντρό καρφί» του για το στρατιωτικό τζάκετ του Μητσοτάκη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα