Πανόρμου: Η ΕΛΑΣ λέει πως έκανε ήδη ΕΔΕ και πως οι αστυνομικοί δεν έσπασαν το αυτοκίνητο

18:48 9/3/2021 - Πηγή: Sportime
Στο βίντεο που εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα στην οδό Πανόρμου έφερε αντιπαραθέσεις. Η Αστυνομία αντικρούει του ισχυρισμούς που υιοθέτησε σε επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης προκαλεί το βίντεο στο οποίο φέρονται να εμφανίζονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα στην οδό Πανόρμου.

Ο

ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ειδικοί φρουροί φαίνονται να σπάνε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε άδειους δρόμους στην περιοχή της Πανόρμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί “πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ”.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από κατοίκους της περιοχής, περίπου 100 άτομα το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και έπειτα πορεία διαμαρτυρίας από την Πανόρμου προς τη ΓΑΔΑ για όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατά των λίγων συγκεντρωμένων να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης με εκείνους να διαφεύγουν στα στενά για να προστατευθούν.

Κι εδώ βολτάρουν και κοπανάνε με γκλοπ τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στον άδειο δρόμο.#Πανόρμου #Χρυσοχοιδη_παραιτησου #antireport pic.twitter.com/9vgfq1n7cQ

— Ο Νίκος ο Μπόβολος (@NikosBovolos) March 8, 2021

Ακούστηκαν δύο (2) κρότοι, κ βγήκαμε στο μπαλκόνι (πίσω από Πανόρμου). Είδαμε άτομα να τρέχουν κ να κρύβονται, ένας φωνάζοντας “μπάσταρδοι.” Μετά από λίγο έτρεχαν κ 3 νέοι, μια κοπέλα κράταγε σακούλα Σκλαβενίτη, ένα αγόρι της έλεγε “μη σταματάς, τρέχα.” Μετά μαζεύτηκε αστυνομία. pic.twitter.com/UBmWr6GBGz

Queen Alexandra of Greece (@Jewlep) March 8, 2021

Μηχανακια της Δρασης στην #Πανόρμου διέλυσαν μια μικρή συγγέντρωση. Στην συνέχεια προχώρησαν μέσα στα στενά και ΕΣΠΑΓΑΝ φανάρια από αμάξια. Μετά τραμπούκησαν, έβρισαν και συνέλαβαν ένα παιδί. #antireport pic.twitter.com/v8K0eExfY4

— Neith (@neithaki) March 8, 2021

Το άρθρο Πανόρμου: Η ΕΛΑΣ λέει πως έκανε ήδη ΕΔΕ και πως οι αστυνομικοί δεν έσπασαν το αυτοκίνητο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα