Πανιώνιος: Τον έριξε η διοίκησή του…

Το δεδομένο είναι ότι ο Πανιώνιος τερμάτισε τελευταίος και βάσει όσων γνωρίζουμε έως τώρα, έπεσε. Ξεκινάω έτσι γιατί προσωπικά πιστεύω πως με την αναδιάρθρωση θα σωθεί. Υπάρχουν μεγάλες πιέσεις από συγκεκριμένες ομάδες για να γίνουν του χρόνου 18 οι ομάδες στη Super League 1 και να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά αυτό ακόμη
είναι ένα σενάριο. Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα.

Εάν κάτσει κανείς να σκεφτεί πώς έφτασε ως εδώ ο Πανιώνιος και ποιος ευθύνεται που τερμάτισε τελευταίος, η απάντηση είναι μία. Η διοίκησή του. Εκείνη που βγήκε μπροστά το 2015 για να τον εξυγιάνει και έφτασε να τον αφήσει χωρίς άδεια φέτος. Αυτή του έβαλε τη θηλιά στον λαιμό.

Ακόμη και με τον περιορισμό των μεταγραφών είδαμε μία ομάδα που στο γήπεδο μάζεψε ίδιους βαθμούς με τον Παναιτωλικό. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν δεν υπήρχε το -6. Πόσο λιγότερη θα ήταν η πίεση για τους παίκτες.

Λίγο καιρό πριν ανέφερα πως ο Πανιώνιος έχει το χειρότερο ρόστερ, αλλά δεν είναι η χειρότερη ομάδα. Το πιστεύω ακόμα και τώρα που τερμάτισε οριστικά τελευταίος παρά την κατάθεση ψυχής που έγινε από Λεωνίδα Βόκολο και ποδοσφαιριστές.

Έβγαλαν μία ανακοίνωση οι «Πάνθηρες» και ήταν από τις πιο εύστοχες που έχω διαβάσει από οργανωμένους οπαδούς. Εξηγούν πολλά πράγματα για όποιον δεν παρακολουθεί τα δρώμενα στους «κυανέρυθρους» αυτά τα χρόνια. Τα λάθη που έγιναν από τη νυν διοίκηση είναι πάρα πολλά. Απέτυχε στο να εξυγιάνει τον σύλλογο, απέτυχε στο να τον έχει αυτόφωτο, απέτυχε στο να κερδίσει τελικά τον κόσμο και φυσικά απέτυχε να κάνει το χρέος της ώστε να επιτευχθεί ο φετινός στόχος, δηλαδή η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Επιλογές τύπου Παπαβασιλείου, εσωτερικές κόντρες και διάφορα σκηνικά που έγιναν μέσα στη σεζόν και δεν βγήκαν προς τα έξω ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Πανιώνιο. Έχει ανάγκη, όμως, έναν Πανιώνιο υγιή. Όχι μία ομάδα που δεν καταθέτει καν φάκελο για αδειοδότηση. Σήμερα απλώς έγινε ξεκάθαρο και σε όποιον είχε αμφιβολία πως η νυν διοίκηση δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο και πως είναι αναγκαίο να ξεκινήσει μία νέα εποχή στους «κυανέρυθρους».

Το άρθρο Πανιώνιος: Τον έριξε η διοίκησή του… εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα