Πανιώνιος: «Τελειώνει» ο Σπιριντόνοβιτς, ανακοίνωσε τρεις

23:33 1/7/2019 - Πηγή: Sportime

Έκανε υπομονή όσο γινόταν μαζί του ο Πανιώνιος, αλλά αυτή εξαντλήθηκε. Όχι τώρα, καιρό πριν, όπως είχαμε ενημερώσει. Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς δεν υπολογίζεται.

Ο Αυστριακός δεν βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα (1/7) και μετράει αντίστροφα. Είχαμε ξεκαθαρίσει πως έχει τελειώσει και πως πιθανότατα θα πουληθεί το καλοκαίρι.

Το κλίμα για εκείνον ήταν και παραμένει πολύ βαρύ. Ούτε οι συμπαίκτες του έχουν καλές σχέσεις μαζί του ούτε οι διοικούντες μπορούν να κάνουν άλλο τα στραβά μάτια.

Δεδομένου ότι σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για να βγάλει ο Πανιώνιος λεφτά. Τουλάχιστον όχι όσα θα ήθελε. Πρόσφατα η Πογκόν Σέτσιν ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται για τον 25χρονο, αλλά δεν είναι η μοναδική. Το θέμα μπορεί να τραβήξει αρκετά, αλλά υπάρχει στην ομάδα η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα βρεθεί η λύση και θα αποχωρήσει. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως ανοίγει μία θέση στα εξτρέμ. Μόνο νεαρός μπορεί να αποκτηθεί, αφού η μεταγραφή θα γίνει στη θέση του φορ.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ επισημοποίησε τρεις μεταγραφές ακόμη. Κώστας Δούμτσιος, Σεμπάστιαν Χρούσιελ και Μάνος Κραγιόπουλος υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν. Ο πρώτος θα είναι στη Νέα Σμύρνη για τέσσερα χρόνια και πέρυσι έπαιζε στη Δόξα Δράμας, ο δεύτερος υπέγραψε τριετές και αγωνιζόταν στον Πιερικό, ενώ ο τρίτος στον Καραϊσκάκη Άρτας. Πρόκειται για αμυντικό και υπέγραψε τετραετές.

Τέλος, η επίσημη πρώτη για τη νέα σεζόν θα γίνει την Τρίτη (2/7) στις 18:30 στη Νέα Σμύρνη. Πρώτα θα τελεστεί ο Αγιασμός.

The post Πανιώνιος: «Τελειώνει» ο Σπιριντόνοβιτς, ανακοίνωσε τρεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα