Πανιώνιος: Στην Αλ Αχλί και επίσημα ο Κούρντι

Πουλήθηκε και επισήμως… Ο Πανιώνιος παραχώρησε τον Αμίρι Κούρντι στην Αλ Αχλί και το ρεπορτάζ του Sportime επιβεβαιώθηκε πλήρως!

Οι Άραβες ανακοίνωσαν τον 27χρονο δεξιό μπακ καλύπτοντας τελικά τη ρήτρα του. Για δεύτερη φορά, λοιπόν, ο Κούρντι φέρνει λεφτά στην ομάδα που τον ανέδειξε και θα γίνει παίκτης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εν τω μεταξύ, ο Πανιώνιος

ανεβάζει στροφές για την πρεμιέρα της Super League 1 κόντρα στον Βόλο. Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο είναι πως επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κότνικ. Πρόκειται για τον βασικό τερματοφύλακα, ο οποίος αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού κόντρα στους Βολιώτες.

Αντιθέτως, αμφίβολοι παραμένουν οι Αραμπούλι και Ντομίνγκες. Ο πρώτος έχει χάσει και πολλές προπονήσεις και γι’ αυτό θα είναι έκπληξη τελικά να μπει στην αποστολή. Ο δεύτερος ακόμη έχει πιθανότητες. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ευαγγέλου και Σταυρόπουλος. Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Πανιώνιος: Στην Αλ Αχλί και επίσημα ο Κούρντι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα