Πανιώνιος: Πήγε κι έφυγε ο Λάμπρου, γυρνάει ο Σουλογάνης

Αλλαγές επί αλλαγών. Από τη στιγμή που ο Γιάννης Πλαβούκος αποχώρησε (μαζί με τον Άκη Μάντζιο), ο Πανιώνιος κλήθηκε να βρει τον αντικαταστάτη του.

Η πρώτη του επιλογή ήταν ο Χρήστος Λάμπρου. Μία που πήγε, μία που έφυγε ο τελευταίος! Ελάχιστες οι προπονήσεις που έκανε. Και ο λόγος ήταν απλός. Δαγκώθηκαν με όσα έβλεπαν στη Νέα Σμύρνη.

Εξ αρχής φάνηκε περίεργη επιλογή η συγκεκριμένη.

Ωστόσο, πάντα είναι αλλιώς όταν το διαπιστώνεις μόνος σου. Ο συγκεκριμένος προπονητής τερματοφυλάκων κρίθηκε κατώτερος των προσδοκιών. Όπως έλεγαν κάποιοι, καλός για φωτογραφίες και βίντεο, αλλά ως εκεί.

Από εκεί και πέρα, το κενό κλείνει άμεσα. Όλα δείχνουν πως ο Πανιώνιος πηγαίνει σε μία δοκιμασμένη λύση. Ο λόγος για τον Γιώργο Σουλογάνη που ήταν και πέρυσι σε αυτή τη θέση. Αποτέλεσε εισήγηση του Αντώνη Μανίκα τότε και για πρώτη χρονιά τα πήγε αρκετά καλά τηρουμένων των αναλογιών. Δεν έχει τις παραστάσεις του Πλαβούκου, ο οποίος τον διαδέχτηκε στη συνέχεια, αλλά αυτό είναι κάτι που το αποκτάς στην πορεία.

Έρχεται και το ματς με την ΑΕΛ και θα δούμε ποιος θα κάτσει στον πάγκο στο πλάι των Νίκκι Παπαβασιλείου και βοηθού του Αντώνη Ιωάννου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πανιώνιος: Πήγε κι έφυγε ο Λάμπρου, γυρνάει ο Σουλογάνης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα