Πανιώνιος: Κλείνει Μασούρα, πουλάει Κούρντι

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τη σέντρα στη Super League 1 και ο Πανιώνιος ανεβάζει στροφές μεταγραφικά για να καλύψει και τα τελευταία κενά του.

Ένα από τα ζητήματα που υπήρχαν, ήταν αυτό του δεξιού μπακ. Ο Αμίρι Κούρντι βρισκόταν υπό πώληση, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime, αλλά για να ολοκληρωθεί, θα έπρεπε να αποκτηθεί ο Γιάννης Μασούρας.

Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε με τον τελευταίο.

Μπορεί να είχε προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός τον πίεσε να πάει στην Πλατεία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως ο παίκτης ακούει την ομάδα. Έτσι συνέβη και τώρα.

Επομένως, ο Πανιώνιος θα τον αποκτήσει ξανά με τη μορφή δανεισμού. Από τον Μάρτιο είχαμε αποκαλύψει την πρόθεση των Νεοσμυρνιωτών να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και αυτό θα γίνει εκτός απροόπτου.

Προφανώς και η έλευση του Μασούρα σηματοδοτεί την πώληση του Κούρντι. Η πρόταση της Αλ Χιλάλ έγινε αποδεκτή και απομένουν λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να τελειώσει τυπικά και η υπόθεση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ιδανικά, πάντως, στη Νέα Σμύρνη θα ήθελαν να γίνει άλλη μία προσθήκη.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Πανιώνιος: Κλείνει Μασούρα, πουλάει Κούρντι appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα