Πανιώνιος: Η προσοχή σε Μανιάτη και Μπουμάλ

Ένας μήνας έμεινε για να ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το κομμάτι των ανανεώσεων και ο Πανιώνιος έχει δύσκολο έργο μπροστά του.

Από την 1η Ιουλίου οποιαδήποτε ανανέωση πιάνεται ως μεταγραφή και οι Νεοσμυρνιώτες είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Με δεδομένο ότι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση τους εν όψει του νέου πρωταθλήματος, έχουν το δικαίωμα να κάνουν μόνο μία μεταγραφή, άνω των 23 ετών.

Από εκεί και πέρα έχουν το περιθώριο να πάρουν ποδοσφαιριστές άνω

των 23 και μόνο Έλληνες.

Είναι γνωστό πως οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Γιάννης Μανιάτης αποτελούν προτεραιότητα, αλλά κανείς εκ των δύο δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Η παραμονή και των δύο παραπάνω ποδοσφαιριστών σε ένα σύνολο που θα απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά μπορεί να αποτελέσει εγγύηση.

Άλλωστε και οι δύο διαθέτουν αφενός την εμπειρία για να ηγηθούν κι αφετέρου τις ικανότητες να βοηθήσουν και με το παραπάνω τον «κυανέρυθρο» σύλλογο.

Ωστόσο, ο καιρός περνάει και οι δύο περιπτώσεις γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Ειδικά για τον Μπουμάλ, τα σενάρια περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων δίνουν και παίρνουν.

Πρόθεση και του ίδιου, άλλωστε, είναι να ψαχτεί όσο μπορεί στο εξωτερικό. Ελαφρώς διαφορετικά τα δεδομένα για τον Μανιάτη. Ωστόσο, και εκείνος έχει ως προτεραιότητα το εξωτερικό.

Ο Πανιώνιος θα πρέπει λοιπόν να κινηθεί άμεσα και με συνέπεια, έτσι ώστε στη διάρκεια του μήνα να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Ο Άκης Μάντζιος θέλει να γνωρίζει και ο ίδιος ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του, ώστε να ξέρει και σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα.

The post Πανιώνιος: Η προσοχή σε Μανιάτη και Μπουμάλ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα