Πανιώνιος: Επέμβαση ο Μασούρας και έξω για καιρό

15:51 2/9/2019 - Πηγή: Sportime

Το έκανε και αυτό ο Πανιώνιος αυτό το καλοκαίρι πάνω στην απόγνωσή του… Στην προσπάθεια του να ενισχυθεί, πήρε παίκτες τραυματίες!

Για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη σας τα είχαμε αναφέρει. Με το που πήγε στη Νέα Σμύρνη άρχισε να έχει ενοχλήσεις. Τελικά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό θα τον αφήσει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Στόχος είναι να προλάβει την ΑΕΛ, αφού υπάρχει και διακοπή, αλλά δεν είναι εύκολο.

Υπάρχει, όμως, και άλλος δανεικός που αποκτήθηκε τραυματίας. Ο Νίκος Ζαμάνης ήταν αυτός που είχε πάρει πάνω του τις επαφές με τον Ολυμπιακό για παίκτες. Απέτυχε να πάρει τον Θανάση Ανδρούτσο, παρόλο που έλεγε παντού πως είναι… σίγουρος, αλλά κατάφερε να ξαναφέρει στην Πλατεία τον Γιάννη Μασούρα.

Μόνο που ο τελευταίος πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση! Ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Θα χρειαστεί να μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα (μεγαλύτερο του ενός μήνα).

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Πανιώνιος έχει δύο τελικούς τώρα με ΑΕΛ μέσα και Λαμία έξω. Και οι επιλογές στο ρόστερ του ελάχιστες. Οι δύο προαναφερθέντες παίκτες στην πορεία δεν αποκλείεται να βοηθήσουν σημαντικά, αλλά το να καίγεσαι και να παίρνεις τραυματίες είναι κατόρθωμα των νυν διοικούντων…

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Πανιώνιος: Επέμβαση ο Μασούρας και έξω για καιρό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα