Πανιώνιος: Oι επιστροφές ρεκόρ και τα νέα κόλπα

Ό,τι μπορεί κάνει ο Πανιώνιος για να παραμείνει στη Super League 1. Και φαίνεται πως σύμμαχός του είναι και η… γερή κράση ενός παίκτη του, που επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ ό,τι και να του συμβεί.

Σε ποιον αναφερόμαστε; Στο αστέρι της ομάδας, αυτόν που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα και έχει αναγκάσει όλες τις ομάδες να προσαρμόζονται αμυντικά πάνω του. Ο λόγος για τον Μπατσάνα Αραμπούλι, έναν από τους καλύτερους

επιθετικούς γενικά φέτος στην κατηγορία.

Η πρώτη φορά που ο Γεωργιανός τραυματίστηκε ήταν στο ματς με τη Λαμία. Τουλάχιστον αυτό πέρασε προς τα έξω ο Πανιώνιος. Επισήμως έδινε πως ο παίκτης του έχει υποστεί θλάση στον λοξό κοιλιακό και θα πρέπει να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Ακολουθούσε το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ως δια μαγείας αγωνίστηκε κανονικά σε όλο το 90λεπτο και η ομάδα του ηττήθηκε (0-1).

Στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Αραμπουλί τραυματίστηκε και πάλι. Τι έλεγαν από τη Νέα Σμύρνη; Ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό. Βασικός ξανά ο 25χρονος, που τελείωσε το ματς. Ήττα και πάλι για τους «κυανέρυθρους».

Να δώσουμε, πάντως, τα credits και σε όσους ασχολούνται στον Πανιώνιο με την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών. Δεν γίνεται να υπάρχει κάθε φορά μία ιατρική εκτίμηση που να διαψεύδεται τελικά πανηγυρικά, κάτι πρέπει να κάνουν σωστά και εκείνοι! Κάποιο… νέο κόλπο πρέπει να έχουν βρει.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Πανιώνιος: Oι επιστροφές ρεκόρ και τα νέα κόλπα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα