Παναθηναϊκός: Υπό το βλέμμα του Αλαφούζου το 0/7

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να απογοητεύει στα φιλικά. Κερασάκι στην τούρτα η ήττα από τον Παναιτωλικό με τον Γιάννη Αλαφούζο να βλέπει δια ζώσης το ματς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να πάει στη Λεωφόρο και να δει από εκεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας του πριν την έναρξη της Super League

1. Οι «πράσινοι» έχασαν με 1-2 από τον Παναιτωλικό και έκλεισαν τα φιλικά τους χωρίς νίκη! Σε επτά ματς δεν μπόρεσαν ούτε μία φορά να νικήσουν.

Από τη στιγμή που δεν είχε επιτραπεί η είσοδος στον κόσμο, ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε μαζί με τον Σπύρο Βλάχο το φιλικό. Δεδομένα δεν θα έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε. Το θέμα είναι τι προτίθεται και ο ίδιος να κάνει για να αλλάξει αυτό, καθώς έως τώρα έχουν γίνει μόλις τρεις μεταγραφές και ιδιαίτερες ανέσεις δεν υπάρχουν για να δοθούν μεγάλα συμβόλαια.

Τέλος, τα επτά καλοκαιρινά φιλικά που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός είναι με τις Αλ Τααβόν (1-1), Άλκμααρ (3-0), Φένλο (2-2), ΝΚ Λοκομοτίβα (2-2), ΑΠΟΕΛ (1-1), Μίλαν (2-1) και Παναιτωλικό (1-2).

Διαβάστε ακόμη: 

ΕΝΦΙΑ 2021: Πότε έρχονται τα ραβασάκια

Φωτιά Κερατέα: Διερευνάται το περιστατικό να ξεκίνησε από φωτοβολίδα – Υπάρχει βίντεο

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε θεραπεία ο Ροντρίγκο, χειρουργήθηκε ο Ολιβέιρα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα