Παναθηναϊκός: Τρομερή επίδοση στα ντέρμπι – Η αποτελεσματικότητα τον βγάζει Ευρώπη

07:59 5/4/2021 - Πηγή: Sportime
Παναθηναϊκός: Συνεχίζει να καταγράφει νίκες σε ντέρμπι απέναντι στους έτερους εκπροσώπους του Big 5, γεγονός που προσδίδει αισιοδοξία.

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 2ης στροφής των πλέι οφ της Super League 1 και το σκορ έγραψε 3-0.

Η ομάδα του Μπόλονι συνεχίζει να παίρνει νίκες, με φόντο

την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ιδού τι έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του πολύπειρου τεχνικού:

Στις 21 Νοεμβρίου έχασε τρομερές ευκαιρίες για να φύγει τουλάχιστον με βαθμό από το Φάληρο, όμως ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0.

Στις 6 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ομάδα του Big 4, έπειτα από 3,5 ολόκληρα χρόνια (2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ).

Στις 20 Δεκεμβρίου λύγισε από τις απουσίες της τελευταίας στιγμής (Σωκράτης Διούδης, Δημήτρης Κουρμπέλης) και έχασε 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στις 17 Ιανουαρίου νίκησε 1-0 τον 2ο της βαθμολογίας Άρη στη Θεσσαλονίκη και πήρε εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ (επί των -τελευταίων- ημερών του Ντάνι Πογιάτος).

Στις 14 Φεβρουαρίου άντεξε στο σφυροκόπημα του Ολυμπιακού και χάρη στο 2-1 τον υποχρέωσε στην πρώτη του εφετινή ήττα στην Ελλάδα.

Στις 28 Φεβρουαρίου, στην πρώτη του αξιόλογη φάση, προηγήθηκε της ΑΕΚ, η οποία όμως έφυγε με βαθμό από τη Λεωφόρο (1-1).

Στις 14 Μαρτίου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ, με το πρώτο γκολ να έρχεται ξανά στην πρώτη του αξιόλογη φάση.

Την Κυριακή το σκορ απέναντι στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σταμάτησε στο 3-0.

Επομένως σε 8 ντέρμπι με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, ο σύλλογος έχει καταγράψει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Δηλαδή έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την καλή παράδοση επί του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, αφού έφτασε τις 8 νίκες έναντι 4, εκ των οποίων η μία στα χαρτιά.

Στο μίνι πρωτάθλημα ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν έχει πανηγυρίσει νίκη εντός χορταριού από το 2014 και το 1-0 στην Τούμπα με το γκολ του Βούκιτς.

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα