Παναθηναϊκός: Το βάρος τώρα στις ανανεώσεις

00:17 2/2/2020 - Πηγή: Sportime

Η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και ο Παναθηναϊκός ρίχνει το βάρος και πάλι στις ανανεώσεις. Οι δύο πιο σημαντικές περιπτώσεις για τη διατήρηση του ελληνικού κορμού είχαν αίσια κατάληξη. Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης για άλλα τρία χρόνια θα είναι «πράσινοι».

Δεν είναι αμελητέες και οι συμφωνίες με τους Δημήτρη Σερπέζη και Ανδρέα Αθανασακόπουλο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν τόσο δύσκολες ή σημαντικές. Στόχος πλέον να κλείσουν και τα άλλα τρία μέτωπα.

Το πρώτο

είναι ο Χρήστος Δώνης. Οι επαφές με την πλευρά του έχουν ξεκινήσει. Η πρόθεση του «τριφυλλιού» να τον κρατήσει είναι ξεκάθαρη και καταγεγραμμένη μήνες πριν. Ωστόσο, προείχαν άλλα θέματα. Αυτά έκλεισαν και ήρθε η σειρά του.

Ο παίκτης προφανώς και θέλει να μείνει. Δεν έχει κρύψει, άλλωστε, ποτέ και τα αισθήματά του. Ότι μπορεί να έχει προταθεί σε ομάδες του εξωτερικού για να είναι έτοιμος σε περίπτωση διαζυγίου, δεν λέει κάτι. Και συνήθως όταν υπάρχει κοινή θέληση, το deal γίνεται. Ο μοναδικός λόγος για να στραβώσει είναι το οικονομικό. Υπάρχει διάθεση για αύξηση. Το πόσο θα ανέβει ο Παναθηναϊκός, όμως, και τι ζητάει ο 25χρονος, θα φανεί προσεχώς.

Τέλος, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση των δύο δεξιών μπακ, Κώστα Αποστολάκη και Γιώργου Βαγιαννίδη. Για τον δεύτερο όποιος πάει να κάνει πρόβλεψη με το οικογενειακό περιβάλλον που τον πλαισιώνει και συμβουλεύει, ρισκάρει. Αλλάζουν απόφαση οι άνθρωποί του από τη μία μέρα στην άλλη. Για τον πρώτο είναι θέμα οικονομικό και ρόλου. Θέλει να μείνει, αλλά δεν έχει πειστεί πλήρως. Δεν αποκλείεται, όμως, οι αντιστάσεις του να καμφθούν στην επόμενη επαφή.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Το βάρος τώρα στις ανανεώσεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα