Παναθηναϊκός: Το μεγάλο δίλημμα του Αλαφούζου για τον Τερίμ

Η σεζόν ακόμη δεν έχει τελειώσει και ο Παναθηναϊκός έχει κάποιες λιγοστές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και το ταμείο θα γίνει στο τέλος τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για τους παίκτες.

Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης έστω και εάν υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα με την ΑΕΚ. Ήταν τόσο κακός ο Παναθηναϊκός

σε αυτό το παιχνίδι που δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Το θέμα είναι η επόμενη μέρα. Ο Τερίμ είναι βέβαιος πως θα συνεχίσει. Το έχει μεταφέρει αυτό και σε ορισμένους δικούς του παίκτες. Μόνο που η συγκεκριμένη σιγουριά προκύπτει από ένα ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο σε ένα ευνοϊκό για εκείνον χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι ισορροπίες είναι ευμετάβλητες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο εάν χαθεί οριστικά το πρωτάθλημα.

Εκτός από αυτό, υπάρχει και κάτι ακόμη που προκαλεί ανησυχία στις τάξεις της διοίκησης. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες στο ρόστερ του που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα. Δεν παίρνει όσα θα μπορούσε από εκείνους ελέω Τερίμ.

Επομένως, η απόφαση παραμονής ή όχι του Τούρκου είναι ένα γενικότερο δίλημμα. Αξίζει η στήριξη σε εκείνον που θα σημάνει και το χτίσιμο της νέας σεζόν με τις δικές του αποφάσεις ή ορισμένοι παίκτες πρέπει να παραμείνουν και να δείξουν τι μπορούν να κάνουν με κάποιον άλλον στον πάγκο; Η απάντηση δεν θα δοθεί άμεσα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ 

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα