Παναθηναϊκός: Θέλει όλο το συμβόλαιο ο Μουνιέ

13:58 2/9/2019 - Πηγή: Sportime

Παναθηναϊκός: Η τελευταία, μάλλον, απόπειρα αποδέσμευσης του Γάλλου μεσοεπιθετικού έπεσε στο κενό αφού ζητά πλήρη εξόφληση για να φύγει.

Όπως αναμενόταν ο Άντονι Μουνιέ θα συνεχίσει για 1 χρόνο ακόμη την καριέρα του στο Κορωπί, δίχως να υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό. Η τελευταία επαφή που έγινε με πρωτοβουλία του συλλόγου προς την πλευρά του έμπειρου Γάλλου, δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Μουνιέ ζητά πλήρη εξόφληση, δηλαδή το προβλεπόμενο συμβόλαιο των 425.000 ευρώ και φυσικά το υπόλοιπο του ποσού που είχε δεχτεί πέρυσι να μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του από τα οφειλόμενα και δικαιούται απόλυτα. Ζήτημα ενεργοποίησης του Μουνιέ δεν υπάρχει, όπως και με κανέναν άλλο «κομμένο» έως αυτή τη στιγμή. Και δύσκολα θα παίξει τέτοιο ενδεχόμενο…

Παναθηναϊκός: Κόστος άνω των 720.000 ευρώ!

Με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα άλλη επαναπροσέγγιση, και να αποφασιστεί, δύσκολα θα βρει ανταπόκριση. Επομένως ο προϋπολογισμός του Παναθηναϊκού θα επιβαρυνθεί με ένα ποσό ανώτερο των 720.000 ευρώ μεικτά με την εφορία. Δίχως να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή.

Τεράστιο ενδιαφέρον, πλέον, οι σχέσεις των δύο πλευρών και πως θα διαμορφωθούν μετά την εκκίνηση των πληρωμών με τη δόση που είναι προγραμματισμένη τον Οκτώβριο του 2019.

Ο Παναθηναϊκός έχει, επίσης, ανοικτές υποθέσεις με τους Βαγγέλη Οικονόμου, Πάνο Αρμενάκα και Φάνη Τζανδάρη. Για τις οποίες δεν υπάρχει απολύτως κανένα νεότερο. Και δεν υπάρχουν και ενδείξεις ότι αυτό μπορεί να γίνει μέσα στην ημέρα και τα χρονικά περιθώριά της.

The post Παναθηναϊκός: Θέλει όλο το συμβόλαιο ο Μουνιέ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα