Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σάικς, πάει για άλλον γκαρντ

Ο Κίφερ Σάικς θ’ αναζητήσει νέα ομάδα. Και ο Παναθηναϊκός νέο πλέι μέικερ. Αυτό προκύπτει μετά τη διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές περί επέκτασης- για έναν ακόμα μήνα- της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο Σάικς είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο αντικαθιστώντας τον Πιερ Τζάκσον. Και τελικά όπως φαίνεται η θέση «1» θα είναι… προβληματική για τον φετινό Παναθηναϊκό καθώς ο 27χρονος- με βάση

τα μέχρι τώρα δεδομένα- δε θα συνεχίσει στην ομάδα.

Κι όλα αυτά με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει δώσει τρεις αγώνες στην Euroleague (κόντρα σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε) και έναν στην Basket League (κόντρα στην Λάρισα). Συνολικά είχε 18 πόντους, 11 με την Φενέρ και 7 με την Λάρισα.

Το μηνιαίο συμβόλαιο του Σάικς εκπνέει στις 4 Νοεμβρίου, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει αγώνα στις 6 του ίδιου μήνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Οι «πράσινοι» είχαν σκοπό να ανανεώσουν για έναν ακόμα μήνα τον Σάικς ώστε να δουν πως θα πάει. Όμως δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, ο Αμερικανός «γλυκοιτάζει» την αγορά της Κίνας και κάπως έτσι ήρθε το τέλος!
Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην αγορά για γκαρντ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Μήπως και προλάβει ο παίκτης που θα έρθει ν’ αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σάικς, πάει για άλλον γκαρντ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα