Παναθηναϊκός: Τα φιλικά του στα κανάλια Novasports

12:00 2/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ακάθεκτος συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, που θα δώσει ακόμα τρεις δυνατές φιλικές αναμετρήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά.

Όπως ανακοινώθηκε στο πλευρό της ομάδας του «τριφυλλιού» παραμένει η Nova, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα των παιχνιδιών αυτών και θα τα μεταδώσει απευθείας.

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές των

καναλιών, θα παρακολουθήσουν το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 21:00, ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον φιλικό αγώνα Γαλατασαράι – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, για την οποία αναχώρησε σήμερα το «τριφύλλι».

Στη συνέχεια παίρνει σειρά η αναμέτρηση κόντρα στην Μπεσίκτας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης, το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 20:00 και αποτελεί και αυτό ένα πολύ ισχυρό τεστ.

Από κει και πέρα, τα αποκαλυπτήρια των «πράσινων» μπροστά στο κοινό τους, θα γίνει στο Σάββατο 17 Αυγούστου στις 20:30, με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ξάνθη, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Αυτός θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα τεστάρει η ομάδα του Γιώργου Δώνη την ετοιμότητα της.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι όπως ανακοινώθηκε, οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στη Super League 1, θα προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια της Nova, μετά από τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Παναθηναϊκός: Τα φιλικά του στα κανάλια Novasports appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα