Παναθηναϊκός: Στάση αναμονής για Κουρμπέλη – Τα τελευταία δεδομένα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τέθηκε νοκ-άουτ από τον Δεκέμβριο και όλο αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν χωρίς τον αρχηγό του.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με οδυνηρή απώλεια στα  πλέι οφ της Super League 1 και παίκτες όπως ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι απαραίτητοι για την ανατροπή των δεδομένων.

Το ιατρικό επιτελείο

είχε εκφράσει τον Ιανουάριο την εκτίμηση ότι θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα, ενώ στο διαδικτυακό ευχετήριο μήνυμα με αποδέκτη εκείνον, η ομάδα ανέφερε: «Tα δύσκολα τα άφησες πίσω. Τώρα μόνο καλύτερα θα είναι όλα! Σιδερένιος αρχηγέ. Σε περιμένουμε».

Στις 25 Ιανουαρίου βρέθηκε στο Κορωπί για πρώτη φορά ύστερα από την επέμβαση, όμως σταδιακά έγινε προφανές ότι η επιστροφή του δεν θα καταγραφόταν σύντομα.

Το καλό είναι ότι υπήρχε ο Μαουρίσιο στην τριάδα των χαφ, συν ότι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είχε πια φτάσει στο σημείο να αποτελεί αξιόπιστη λύση για το αρχικό σχήμα.

Όλο αυτό το διάστημα ο Κουρμπέλης πήγε συντηρητικά, επειδή δεν χρειαζόταν βιασύνη, αλλά σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς εν όψει της ολικής επανόδου.

Εξάλλου πρόκειται για ένα ζήτημα που τον ταλαιπωρεί χρόνια και που έγινε ανυπόφορο στις αρχές Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να μετρά μέρες τότε για το χειρουργείο.

Πίσω στο… σήμερα, ο Κουρμπέλης αισθάνεται καλά, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και μετρά ημέρες για την επιστροφή στη δράση, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Αυτό αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά, δεδομένου ότι το διάστημα απουσίας είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Θα χρειαστεί να γίνει επαναξιολόγηση σε μερικές ημέρες και τότε, αν όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν, να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 12 Δεκεμβρίου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Τότε, έπαιξε για 72 λεπτά, έδωσε τη θέση του στον Δημήτρη Σερπέζη, άφησε το χορτάρι, ενώ είχε ήδη αρχίσει να δρομολογείται η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος.

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα