Παναθηναϊκός: Πάνοπλος για το Super Cup

Πλήρης ο Παναθηναϊκός. Πολύ καλά ήταν τα μηνύματα για τον Γιώργο Βόβορα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Δευτέρας (21/9).

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρώτη μεγάλη πρόκληση της χρονιάς. Το Super Cup που θα διεξαχθεί το διήμερο Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Περιστερίου.

Ο κόουτς Βόβορας είδε τους Χάουαρντ Σαντ

Ρος και Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» είναι πάνοπλοι πλέον για το Super Cup.

Ο Σαντ Ρος αγωνίστηκε για τελευταία φορά (18 λεπτά) στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις, στο τουρνουά του Κάουνας. Ο Μποχωρίδης είχε κάποιες μικροενοχλήσεις και δεν έλαβε μέρος στο φιλικό του Σαββάτου (19/9) με την ΑΕΚ.

Και οι δύο παίκτες έκαναν ατομικό πρόγραμμα την Κυριακή (20/9). Όμως βρίσκονται πλέον κανονικά στο ρυθμό των υπολοίπων παικτών.

Βεβαίως στις προπονήσεις της ομάδας παίρνει μέρος από την Κυριακή (20/9) το τελευταίο απόκτημα και… γνώριμος της ομάδας, Ίαν Βουγιούκας.

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη 23/9 στο πλαίσιο του Super Cup θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στις 21:00. Θα προηγηθεί (16:30) ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα.

Οι αγώνες θα γίνουν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Πάνοπλος για το Super Cup εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα