Παναθηναϊκός: Ο Στάροβιτς δεν γυρίζει για τους τελικούς του πρωταθλήματος!

12:03 6/6/2020 - Πηγή: Sportime
Ο Σάσα Στάροβιτς ενημέρωσε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού πως δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη στον Στάροβιτς, όμως ο έμπειρος διαγώνιος ενημέρωσε πως θα παραμείνει στη Σερβία, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς τον βασικό διαγώνιο της στο Final 4.

Κάτι τέτοιο, φυσικά αυτόματα σημαίνει

πως το σύνολο του Ανδρεόπουλου δεν θα έχει τις ίδιες ελπίδες για κάτι σπουδαίο.

Ο Σέρβος επικαλέστηκε πιθανό τραυματισμό μετά την δίμηνη απραξία του, κάτι βεβαίως που υφίσταται και για όλους τους υπόλοιπους συμπαίκτες και αντιπάλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» παικτών ΠΑΟΚ: «Δεν θα αγωνιστούμε»

Μάλιστα, στην προσπάθειά της να του αλλάξει γνώμη η διοίκηση του Παναθηναϊκού του προσέφερε γκαραντί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν αλλά ο Στάροβιτς ειδοποίησε πως δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς έκρινε παράλογη την απόφαση επανέναρξης του πρωταθλήματος, τη στιγμή που στις περισσότερες χώρες διεκόπη οριστικά η διοργάνωση.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς καθαρό διαγώνιο στα ημιτελικά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Στάροβιτς αφήνει την ομάδα του στα… κρύα του λουτρού αφού αδυναμία να αγωνιστεί επικαλέστηκε και στους τελικούς προ τριετίας όταν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έπαιξε στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε βέβαια η ομάδα του είχε κατακτήσει το τρόπαιο με βασικό διαγώνιο τον Χάρη Σακόγλου!

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Στάροβιτς δεν γυρίζει για τους τελικούς του πρωταθλήματος! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα