Παναθηναϊκός: Ο χρόνος κυλάει υπέρ του Μακέντα (vids)

Τζόγος γίνεται γύρω από τον Φεντερίκο Μακέντα από την αρχή του καλοκαιριού. Το Sportime έχει ξεκαθαρίσει καιρό πριν ποια είναι τα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά με το που απέκτησε τον Καρλίτος, έβαλε στη βιτρίνα τον Μακέντα. Ο λόγος είναι πως δεν έχει καμία πρόθεση να τον κρατήσει για δεύτερο φορ από τη στιγμή που ο ίδιος είναι… στραβωμένος με τις απολαβές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: Πογιάτος: «Θα είχα πρόβλημα εάν έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος»

Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε και ο Μακέντα πως η πώληση θα ήταν μονόδρομος για να ανέβει μισθολογικά. Δεν υπήρχε περίπτωση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός με απολαβές ανάλογες του Καρλίτος.

Υπήρξαν και διάφορες προστριβές στη συνέχεια κυρίως μανατζερικής χροιάς με αποτέλεσμα να έχει αποφασιστεί από όλες τις πλευρές ότι η αποχώρηση είναι το καλύτερο για όλους.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

Από εκεί και πέρα, η μπάλα είναι καθαρά στα χέρια του παίκτη. Δεν έχει το πάνω χέρι το «τριφύλλι» από τη στιγμή που σε έναν χρόνο χάνει ως ελεύθερος τον ποδοσφαιριστή.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μακέντα ψάχνει ένα επταψήφιο συμβόλαιο. Σε ένα πολύ ζόρικο καλοκαίρι λόγω του κορονοϊού, ο Ιταλός θεωρεί πως ήρθε η στιγμή να εξαργυρώσει την περσινή του καλή σεζόν.



Φυσικά τέτοια χρήματα στην Ευρώπη πολύ δύσκολα «παίζουν» και γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό είναι πολλά τα σενάρια για ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εκεί δεν θα ήθελε να πάει ο παίκτης με εξαίρεση την Ντόχα και το Αμπου Ντάμπι και κάπως έτσι ξεκινούν τα προβλήματα για τους «πράσινους».

Ομάδες που να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον υπάρχουν για τον Μακέντα και είναι αρκετές. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ίδιος έχει βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, παρουσιάζονται και αρκετές δυσκολίες.

Ο παίκτης, άλλωστε, έχει ήδη ετοιμάσει στο μυαλό του το plan B και αυτό είναι που φοβούνται και στην ομάδα.

Αναφερόμαστε στο να περιμένει έξι μήνες και μετά να μπορεί να συζητήσει με κάθε ενδιαφερόμενο ως ελεύθερος.

Ο Μακέντα, λοιπόν, σε αντίθεση με ό,τι βγαίνει προς τα έξω, δεν καίγεται να αποχωρήσει. Γνωρίζει ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει Σεπτέμβριο και μπορεί να κάνει υπομονή έως τον Ιανουάριο.



Στην Αθήνα καλά περνάει, ο Καρλίτος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σε κάποια ματς ο Ντάνι Πογιάτος θα τον χρησιμοποιήσει δεδομένα.

Είτε γιατί θα χρειαστεί να παίξει με δεύτερο φορ είτε γιατί θα θέλει να αλλάξει κάτι στην ομάδα του. Συνεπώς ο χρόνος κυλάει υπέρ του και δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Φυσικά φέτος η θερινή μεταγραφική περίοδος διαρκεί πολύ και έως τότε ο Παναθηναϊκός θα κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει και να πουλήσει τον «Κίκο».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Ο χρόνος κυλάει υπέρ του Μακέντα (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα