Παναθηναϊκός: Μία ωραία ατμόσφαιρα

Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του Ιουνίου, τόσο θα διογκώνονται και τα προβλήματα. Είναι λογικό αυτό. Οι παίκτες ξέρουν πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως στόχος.

Ο προπονητής τους σε λίγο καιρό θα φύγει και κάποιοι θα τον έχουν προλάβει. Υπάρχει μία εικόνα διάλυσης και το… γλυκό «δένει» με το περιστατικό με τον Ινσούα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κατέβει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με πολλά προβλήματα.

Μέσα στο πρόγραμμα είναι οι απουσίες. Εκείνο που δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως, είναι να γνωρίζει ένας παίκτης πως παίζει και φεύγει αμέσως (Ζαχίντ), ένας άλλος πως άντε να παίξει ένα ακόμη ματς (Χρ. Δώνης) και κάποιοι να σκέφτονται τα μπάνια που θα κάνουν στην πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το κανάλι που θα δείξει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Προσθέστε σε αυτούς και τον Ινσούα, που είχε νεύρα όλη την εβδομάδα, κλωτσούσε μπάλες, έβριζε και τελικά κόπηκε από την αποστολή. Ο Αργεντινός είναι και εκείνος στους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και φαίνεται πως δεν ψήνεται να κάτσει για πολύ ακόμη στο «τριφύλλι».

Άσχετα που η σεζόν δεν τελειώνει φέτος έγκαιρα με αποτέλεσμα να υπάρχουν ματς και μετά το τέλος Ιουνίου. Παρεμπιπτόντως, ο Ινσούα σφράγισε με αυτό τον τρόπο πως δεν θα φορέσει ξανά τα «πράσινα», ενώ εντός της ΠΑΕ σχολιάζεται και το timing που επέλεξε να ξεσπάσει. Πριν τον Ολυμπιακό, την ομάδα με την οποία διαπραγματεύεται για να συνεχίσει την καριέρα του. Τυχαίο;

Υπό αυτές τις συνθήκες ο Παναθηναϊκός, των πολλών ακόμη φευγάτων παικτών που μετρούν αντίστροφα, πάει να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. «Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα» που έλεγε κάποτε ο Ντίνος Ηλιόπουλος.

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Μία ωραία ατμόσφαιρα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα