Παναθηναϊκός: Με τον αρχηγό του στην Τούμπα

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη 13η αγωνιστική της Super League 1.

Είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι δύο από τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Μαουρίσιο, δεν πρόκειται να χάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο ρόλος τους είναι

καταλυτικός και η αλήθεια είναι ότι έχουν «δέσει» από την πρώτη στιγμή παρά τις αντιξοότητες. Εσχάτως δε με την προσθήκη του νεαρού αλλά πειστικού Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, το «τριφύλλι» δείχνει ακόμα πιο βελτιωμένο στα χαφ. Αν μη τι άλλο, στο πλευρό των προαναφερθέντων και ο «άκαπνος» ακόμη άσος θα γίνει καλύτερος.

Γνωρίζοντας ότι είναι καταλυτικοί για το κλαμπ, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Μαουρίσιο σφίγγουν τα δόντια με σκοπό να βγάλουν τον α’ γύρο του πρωταθλήματος, προτού λάβουν τις απαιτούμενες ανάσες.

Ο αρχηγός μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ και την περασμένη εβδομάδα πήγε συντηρητικά εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαουρίσιο, από την πλευρά του, επίσης προπονήθηκε ελάχιστα τις τελευταίες ημέρες, αλλά κατάφερε να βγάλει 90λεπτο το Σάββατο στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ο αρχηγός, αντίθετα, ζήτησε αλλαγή και βγήκε στο 72ο λεπτό (στη θέση του ο Δημήτρης Σερπέζης), αντιλαμβανόμενος ότι έχει προσεγγίσει τα όριά του.

Εξάλλου με το σκορ στο 2-0 και τον αγωνιστικό χώρο να κρύβει παγίδες, ο «Κούρμπε» δε θέλησε να ρισκάρει ακόμα περισσότερο και έκανε νόημα προς τον πάγκο.

Αμφότεροι έφυγαν με πόνους από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο ούτε που περνούσε από το μυαλό τους η απουσία από το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο Μαουρίσιο είναι ήδη έτοιμος και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε αποφόρτιση και χθες, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την επιβάρυνσή του δεν προβλέπεται να απουσιάσει.

Συνεπώς, όλα δείχνουν ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα πορευθεί ξανά σε διάταξη 4-3-3 με τους γνωστούς παίκτες στο αρχικό σχήμα, αν και η προετοιμασία έχει δρόμο ακόμη.

Το σημαντικό είναι ότι, κατά τα φαινόμενα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον αρχηγό του στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου θα διεκδικήσει τη νίκη για να τα φέρει όλα… τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Με τον αρχηγό του στην Τούμπα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα