Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες η προπόνηση

Αρκετά είναι εκείνα που καλείται να διορθώσει ο Παναθηναϊκός ώστε να παρουσιαστεί μετά τη διακοπή βελτιωμένος. Δεν είναι εύκολο, όμως, το έργο του Λάζλο Μπόλονι αφού εκτός των άλλων οι απουσίες αυτό το χρονικό διάστημα είναι αρκετές.

Την Τρίτη (10/11) επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, αλλά το απουσιολόγιο είχε πολλά ονόματα. Χατζηγιοβάνης, Διούδης, Κουρμπέλης,

Εμμανουηλίδης, Καμπετσής και Ιωαννίδης είναι διεθνείς, ενώ δεν ήταν και λίγοι οι αυτοί που δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα.

Βέλεθ, Πούγγουρας, Αντονίτο και Σέχου έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ο Μαουρίσιο αποφόρτιση και οι Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ ακολούθησαν ατομικό. Για τους υπόλοιπους το… μενού περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορία μπάλας και ασκήσεις τακτικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Παναθηναϊκός, συνεπής στο ραντεβού του, δίνει το παρών στo συνέδριο του @efdnfoundation που πραγματοποιείται διαδικτυακά, το τριήμερο από 9 έως και 11 Νοεμβρίου 2020. https://www.pao.gr/fc/i-pae-panathinaikos-sto-14o-synedrio-tou-efdn/ #Panathinaikos #efdn #conference

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις 10 Νοέ, 2020 στις 6:58 πμ PST

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες η προπόνηση εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα