Παναθηναϊκός: ΚΡΟΤΙΔΑ! Η Ρεάλ παίρνει τον Χουάντσο;

Παναθηναϊκός: Μπορείς στις αρχές Αυγούστου ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να έκανε τον κόσμο του «τριφυλλιού» να βγει ξανά στο δρόμο, ωστόσο περίπου τρεις μήνες μετά ο ίδιος δείχνει να μην έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του, «αναγκάζοντας» τον ΕργκίνΑταμάν να τον σφάξει με το γάντι σε δηλώσεις του, σε μια κίνηση πάντως που έφερε διχογνωμία στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, η ισπανική ιστοσελίδα «elgoldigital» κάνει λόγο για έντονο

ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του!

«Η πιθανή άφιξη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να αποτελέσει ορόσημο στο σχέδιο της ομάδας. Καθώς η Ρεάλ σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, ο Ερνανγκόμεθ αναδεικνύεται ως μια πολυπόθητη μεταγραφή.

Η ευελιξία του στο γήπεδο και η ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διάφορες θέσεις τον καθιστούν ιδανικό υποψήφιο για την ενίσχυση της Ρέαλ σε μια χρονιά σημαντικής μετάβασης προσθέτει.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έχει βρει την αναμενόμενη σταθερότητα στον Παναθηναϊκό και η σημερινή του κατάσταση μπορεί να ευνοήσει τα συμφέροντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι scouts της Ρεάλ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κατάστασή του στην Ελλάδα, όπου οι πρόσφατες διαφωνίες θα μπορούσαν να του ανοίξουν την πόρτα της εξόδου», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.

El Real Madrid mete presión al Panathinaikos para fichar a Juancho Hernangómez https://t.co/FxsCd3lQLx

— Fútbol, deporte, series, televisión y actualidad (@el_GOLDIGITAL) November 6, 2023

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα