Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Βιλερμπάν για να κάνει βήμα «5άδας»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (Παρασκευή 24/1, 21:30 – Novasports 1) τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague και θέλει να πετύχει το 3Χ3 στο τρίτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Μπάγερν Μονάχου και Ζαλγκίρις Κάουνας, πάλι στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: ΠαναθηναϊκόςΒιλερμπάν: Το κανάλι του αγώνα

Αν η ομάδα του Ρικ Πιτίνο κατακτήσει τη νίκη, θα είναι το 13ο ροζ φύλλο σε 21 παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση φέτος. Παράλληλα οι «πράσινοι» θα πλησιάσουν την 5η Μακάμπι η οποία την Πέμπτη (23/1) ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μπάγερν με 80-68, με το ρεκόρ της να πέφτει στο 14-7.

Στα αγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό εκτός τέθηκε ο Νίκος Παππάς, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνιστεί κανονικά, παρότι τις προγηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε πρόβλημα  στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού όμ

Από την ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ο Σαρλς Καουντί αναμένεται να μην αγωνιστεί. Θυμίζουμε οτι στο ματς του πρώτου γύρου η Βιλερμπάν είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 79-78.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Κόντρα στη Βιλερμπάν για να κάνει βήμα «5άδας» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα