Παναθηναϊκός: Κάλεσμα στον κόσμο για τα εισιτήρια διαρκείας (pic)

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, με την οποία και ενημερώνει τους φιλάθλους της, πως άρχισε η περίοδος ανανέωσης των διαρκείας.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει και μείωση τιμών που θα φτάνει έως και το 40% και γι΄αυτό ζητάει τη στήριξη των οπαδών στη νέα προσπάθεια που πάει να γίνει.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Παρασκευή 17/7/2020, ξεκινάει η περίοδος

των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-2021 για τους περσινούς κατόχους.

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας – το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα – να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουγιούκας: Το «αντίο» του στον Παναθηναϊκό

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μεγάλη μείωση έως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων.

Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους.

Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς».

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

UNITED WE STAND
Ανανεώσεις Εισιτηρίων Διαρκείας 2020-2021!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει μία νέα προσπάθεια και σε χρειάζεται δίπλα της!

Μείωση των τιμών έως και 40%.

Μάθε περισσότερα και ανανέωσε τη θέση σου εδώ: https://t.co/ApXKPIIA0W#paobc #panathinaikos pic.twitter.com/BKSO9s50PH

Panathinaikos BC (@paobcgr) July 17, 2020

Το άρθρο Παναθηναϊκός: Κάλεσμα στον κόσμο για τα εισιτήρια διαρκείας (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα