Παναθηναϊκός: Και πώς θα χάνει με Ναν ο Αταμάν;

Για σπουδαία πράγματα συνεχίζει να… χτίζεται ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει και τον Κέντρικ Ναν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εδώ και αρκετές μέρες ο Εργκίν Αταμάν είχε προαναγγείλει προσθήκες για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Ο Τούρκος προπονητής, είδε την ομάδα του και στην μεγάλη νίκη μέσα στο ΣΕΦ και αποφάσισε να… κλείσει

όλες τις αδυναμίες που εντόπισε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, είχε ζητήσει έναν γκαρντ, ο οποίος θα μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι και παράλληλα να ξεκουράζει τον Κώστα Σλούκα και να πάρει την μπάλα και το άγχος από τα χέρια του.

Έτσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έκλεισε ένα παίκτη που έχει κάνει εξαιρετική καριέρα στο NBA.

Παναθηναϊκός: Πώς έκλεισε ο Ναν και τι θα προσφέρει;

Ο Κέντρικ Ναν έρχεται στην Ελλάδα και τη Euroleague στην καλύτερη ηλικία, αφού είναι στα 28 του χρόνια αν και είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Τις καλύτερες χρονιές του τις έκανε τους Μαϊάμι Χιτ, που είχε μέσο όρο σχεδόν 15 πόντους στο… μαγικό κόσμο του NBA.

Ωστόσο πλέον δε μπορούσε να βρει συμβόλαιο εκεί που ήθελε και ενώ το πάλεψε μέχρι τέλους, τελικώς έπειτα από πολλή σκέψη κοίταξε στην Ευρώπη.

Ο παίκτης παρουσιαζόταν πολύ κοντά στην Ιταλία, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλοντας να κάνει ακόμα μία ηχηρή κίνηση, πέτυχε εκείνος τη συμφωνία και τον ανακοίνωσε.

Μάλιστα στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός είχε κάνει συζητήσεις μαζί του, αλλά αποφάσισε να μην περιμένει και απέκτησε τον Ίγκνας Μπραζντέικις.

Πλέον ο Παναθηναϊκός προσθέτει έναν παίκτη στο ρόστερ του, που είναι πλήρως αυτό που ζητούσε ο Εργκίν Αταμάν και έχει μάθει να δουλεύει με παρόμοιο στυλ σε όλη την καριέρα του.

Έναν σκόρερ δηλαδή που μπορεί και να δημιουργήσει για τον εαυτό του, όταν η ομάδα του θα κολλάει αλλά και να κάνει καλύτερους και τους συμπαίκτες του, αφού έχει σχεδόν τρεις τελικές πάσες ανά ματς στην καριέρα του.

Παράλληλα προσθέτει ακόμα ένα μυαλό με εμπειρία στην ομάδα και έναν παίκτη που θα είναι φόβητρο για κάθε ομάδα της Euroleague.

Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει υπομονή, αφού έχει να παίξει αρκετό καιρό ο Κέντρικ Ναν και θα πρέπει να μάθει σε ένα τελείως διαφορετικό στυλ μπάσκετ.

Το σίγουρα είναι ότι στα χέρια του Αταμάν θα μπορέσει να προσφέρει πολλά, αφού ο Τούρκος θα του δίνει την μπάλα και θα τον αφήνει… ελεύθερο.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα