Παναθηναϊκός και Κέντρικ Ναν: Όλοι επιβεβαιώνουν το Sportime!

10:03 8/5/2024 - Πηγή: Sportime

Ιστορικές στιγμές ζει και πάλι ο Παναθηναϊκός, που κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια, νικώντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72 να πάρει την πρόκριση για το Final-4 του Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» δε γνωρίζουν ακόμα τον αντίπαλό τους, ωστόσο αυτό ελάχιστα τους ενδιαφέρει, αφού φέτος απέδειξαν ότι μπορούν να νικήσουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους.

Η μεγάλη είδηση όμως, είναι ξεκάθαρα η τεράστια επιβεβαίωση του Sportime, που πρώτο σας μίλησε για τη συμφωνία του Κέντρικ Ναν

με το «τριφύλλι».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, ο Αμερικανός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ανανέωση του συμβολαίου του, επιβεβαίωσε απόλυτα της πληροφορίες μας.

Ενώ δημοσιεύματα βγαίνουν από το εξωτερικό, με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Τσέμα Ντε Λούκας να γράφει: «Ο Κέντρικ Ναν υπέγραψε επέκταση συμβολαίου διάρκειας δύο ετών με τον Παναθηναϊκό. NBA-out για αυτό το καλοκαίρι».

Βέβαια ακόμα τα χρόνια της επέκτασης δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο θα έχει NBA out σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν του άλλαξε τη μοίρα!

Σίγουρα η προσθήκη του Κέντρικ Ναν που έκανε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της σεζόν, άλλαξε τα δεδομένα σε όλη τη Euroleague.

Ο Αμερικανός ήρθε και πρόσθεσε το επιθετικό του ταλέντο σε ένα σύνολο που έδειχνε ότι κάτι του λείπει και άλλαξε τα πάντα στο «τριφύλλι».

Έγινε ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν και ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης μόλις σε λίγους μήνες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τελείωσε τα playoffs της Euroleague με 19.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.8 τελικές πάσες, ενώ την κανονική διάρκεια με 15.4 πόντους, 3.1 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ, κάνοντας τη διαφορά.

Πλέον αν δε φύγει για το NBA, έχοντας ένα χρόνο παραπάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζει ακόμα υψηλότερους στόχους τόσο σε προσωπικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο, αφού μπορεί να αφήσει ιστορία.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα