Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου

Μπορεί να έχει το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών ο Παναθηναϊκός, αλλά το πρώτο κενό εν όψει Ιανουαρίου έχει εντοπιστεί. Δεν υπήρχε, προέκυψε λόγω τραυματισμών. Είναι και αυτοί στο παιχνίδι.

Υπάρχει θέμα στο κέντρο της άμυνας από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Μάγκνουσον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Η κατάσταση με τον Πάλμερ Μπράουν ενδεχομένως να αύξησε και την πίεση, έστω και εάν θεωρητικά ο Αμερικανός θα είναι εντάξει πριν το χειμερινή μεταγραφική

περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να σκανάρει την αγορά για περιπτώσεις στόπερ έχοντας, όμως, και ξεκάθαρα κριτήρια σε αυτό που ψάχνει. Δεν είναι ούτως ή άλλως εύκολο τον Ιανουάριο να βρεις αυτό που θες, ενώ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν σου κάνουν συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Στο ρόστερ των «πράσινων» υπάρχουν οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν και Γεντβάι. Οι τρεις πρώτοι έχουν συμβόλαιο και μετά το τέλος του καλοκαιριού, ενώ και ο τελευταίος μπορεί θεωρητικά να λογίζεται παίκτης του Παναθηναϊκού. Για να ακριβολογούμε, όλα εξαρτώνται από εκείνον. Αν τον θέλει, ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του και τον κρατάει για τα επόμενα χρόνια.

Επομένως, στο τέλος της σεζόν το «τριφύλλι» θα έχει και πάλι τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς διαθέσιμους. Έναν παίκτη που να ανεβάσει τον ανταγωνισμό τον Ιανουάριο και να δώσει λύσεις έως το καλοκαίρι θα χρειαστεί και γι’ αυτό η λύση του δανεισμού ίσως να είναι η πιο βολική. Κάτι αντίστοιχο έγινε και πέρυσι τέτοια περίοδο στη θέση του αριστερού μπακ, όταν τελικά προκρίθηκε η λύση του δανεικού Πούχατς.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα