Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό άργησε στις μεταγραφές – Οι ευθύνες του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ας τα πούμε τώρα που τα πράγματα στο «τριφύλλι» δείχνουν να κινούνται. Με τον Λούντκβιστ και τον Βιτάλ να έρχονται και τον Παλάσιος να είναι στις κουβέντες αν και είναι μια υπόθεση πολύ δύσκολη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη σκιά του ενός έτους συμβολαίου που έχει υπογράψει και ότι συνεπάγεται αυτό (βραχυπρόθεσμο πρότζεκτ, δύσκολος σχεδιασμός) τα έκανε περίπου… μαντάρα.

Ένα από τα αξιοσημείωτα που λέγεται εντόνως στην πιάτσα πως συνέβησαν είναι το ότι ο κόουτς έδινε μια λίστα παικτών αρχικά που του άρεσαν.

Μέχρι εδώ όλα καλά.

Στη συνέχεια, όμως,

όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν κάποιες επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους και μάλιστα έβρισκαν και πρόσφορο έδαφος, ο κόουτς τους γείωνε.

Γιατί έβρισκε κάτι καλύτερο; Μπορεί. Απλά εδώ το πρόβλημα είναι πως κάποιοι από αυτούς ήταν και γνωστοί παίκτες αλλά και με εκπροσώπους που δεν είναι στα χαμηλά επίπεδα.

Έχουν κάποιο… άλφα κύρος.

Το πρόβλημα είναι πως σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, το όνομα του Παναθηναϊκού δεν ακούστηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό για καλούς λόγους.

Και αυτό έχει μακροπρόθεσμα ποδοσφαιρικές και μανατζερικές συνέπειες.

Διαβάστε επίσης

Τζόλης: Έλαμψε το «διαμάντι» της Νόριτς με σούπερ ντεμπούτο

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόταση «βόμβα» 160 εκατ. σε Παρί για τον Εμπαπέ!

Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος: Η εντυπωσιακή νέα σειρά κοσμημάτων που έφτιαξε

Sportime Team για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα