«Έκοψε» τον Μπεντίλ ο Πεδουλάκης

Χωρίς τον Μπεν Μπεντίλ θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός στη Basket League, όπως γίνεται γνωστό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, με απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Γκανέζος ψηλός, ήταν επιλογή του πολύπειρου τεχνικού, με τον οποίον συνεργάστηκε και πέρσι στο Περιστέρι.

Οι

ξένοι που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας, είναι οι Ταϊρίς Ράις, Τζίμερ Φριντέτ, Ρίον Μπράουν, Γουέσλι Τζόνσον, Ντεσόν Τόμας και Τζέικομπ Γουάϊλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΣΑΚΕ: Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του Πρωταθλήματος

Ο Μπεντίλ λοιπόν, δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ που παρουσιάζει η διοργανώτρια αρχή και θα παραμείνει το «τριφύλλι» για αρχή με τους έξι που προαναφέραμε.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί, ότι ο κανονισμός επιτρέπει μόνο έξι ξένους, ωστόσο επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλαγές.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός, μπορεί να επιλέξει την επιστροφή του Μπεντίλ στη Basket League, εφόσον το θελήσει ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post «Έκοψε» τον Μπεντίλ ο Πεδουλάκης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα