Παναθηναϊκός: Δώνης, Χατζηγιοβάνης στα πέναλτι (vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας, με το φινάλε της πρωινής προπόνησης να έχει μία ενδιαφέρουσα… κόντρα!

Ανταπόκριση από το Όστερμπεϊκ

Την Παρασκευή (19/7) το πρόγραμμα, διάρκειας 1 ώρας και 40 λεπτών, περιείχε ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» δούλεψαν σε παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με μίνι τουρνουά ομάδων.

Διαδικασία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, με τους «πράσινους» τελικούς νικητές.

Να το πανηγυρίζουν δεόντως, επικρατώντας των «πορτοκαλί» και «κίτρινων».

Στο φινάλε της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης απέδειξε πως δεν έχει ξεχάσει τις φοβερές δυνατότητες που τον χαρακτήριζαν ως ποδοσφαιριστή. Μαζί με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη επιδόθηκαν σε εκτελέσεις πέναλτι σε κενή εστία. Δείχνοντας τις ικανότητές τους, σε τεχνικά και δυνατά σουτ. Στην… αναμέτρηση είχε συμμετοχή και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο τεχνικός των «πράσινων» αστειευόταν συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας και ένα εντυπωσιακό δοκάρι στην πρώτη προσπάθειά του. Με την μπάλα να εκσφενδονίζεται μακριά από τη δυνατή εκτέλεση.

Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί και το απόγευμα, στις 19:00 Ελλάδας, με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι στο Όστερμπεϊκ μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα θα γυμναστεί μαζί με τους νέους του συμπαίκτες… Όσον αφορά στο ζήτημα του Ζαχίντ, αξίζει να τονιστεί πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για τον δανεισμό του. Με την υπόθεση τις τελευταίες ώρες να παρουσιάζει μία στασιμότητα.

Στα αποκλειστικά video του sportime.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι Δώνη και Χατζηγιοβάνη στο φινάλε του πρωινού προγράμματος στο Όστερμπεϊκ.

Στα αποκλειστικά video του sportime.gr μπορείτε, επίσης, να δείτε στιγμιότυπα από τις ασκήσεις με μπάλα και το δίτερμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μέσα από το προπονητικό κέντρο του Όστερμπεϊκ…

The post Παναθηναϊκός: Δώνης, Χατζηγιοβάνης στα πέναλτι (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα