Παναθηναϊκός: Ανακούφιση για Παπαπέτρου- Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο δρόμο μπροστά του και η “διαβολοεβδομάδα” είναι προ των πυλών. Νωρίτερα ο Νικ Καλάθης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετέβησαν για εξετάσεις για τις ενοχλήσεις που ένιωσαν, ωστόσο οι εξετάσεις τους ήταν καθησυχαστικές. 

Ο Νικ Καλάθης από τα μέσα της δεύτερης περιόδου στο παιχνίδι με το Περιστέρι τέθηκε νοκ άουτ, μιας

και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό αντίχειρα του χεριού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο παικτών έδειξαν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ήταν καθησυχαστικές. Ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να έχει κανονικά και τους δύο παίκτες στη διάθεση του για την δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί στην Euroleague.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (17/12) θα υποδεχθεί την Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ, ενώ την Πέμπτη (19/12) αντιμετωπίσει την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

View this post on Instagram

Final score: @peristeribcwinmasters – #paobc 82-78​ ​ #WeTheGreens #WeAreAthens #panathinaikosbc #panathinaikos #esake #basketleague

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on Dec 15, 2019 at 11:07am PST

View this post on Instagram

Game stats: @peristeribcwinmasters – #paobc 82-78​ ​ #WeTheGreens #WeAreAthens #panathinaikosbc #panathinaikos #esake #basketleague

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr) on Dec 15, 2019 at 12:23pm PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Παναθηναϊκός: Ανακούφιση για Παπαπέτρου- Καλάθη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα