Παναθηναϊκός: Αυτό είναι που άρεσε στον Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Μλαντένοβιτς να «χτυπά» στο τέλος και ο Φατίχ Τερίμ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος.

Ο Τούρκος τεχνικός είδε την ομάδα του να μένει μέσα στον ένα να από τους δύο βασικούς της στόχους. Μπορεί το 1-2 του πρώτου αγώνα να είχε κάνει τα πάντα δύσκολα, αλλά ήρθε η αντίδραση στη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός

ήταν αρκετά καλός στο Περιστέρι και το σημαντικότερο ήταν ότι το έκανε μετά από δύο σερί ήττες. Πάνω που είχαν στραβώσει όλα, έβγαλε αντίδραση.

Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Τερίμ. Εκείνο που τον χαροποίησε περισσότερο από όλα ήταν που έβγαλε σφυγμό η ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Τερίμ είπε: «Έπρεπε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα το δεύτερο γκολ. Παίξαμε 90 λεπτά πολύ ψηλά, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, θέλω να πω μόνο πως είμαι πολύ χαρούμενος από την αντίδραση γιατί χάσαμε στο πρώτο ματς.

Παίξαμε ξανά Τετάρτη αγώνα, ο αντίπαλός μας δεν είχε ματς και θα έχει ξεκουραστεί την Κυριακή. Πάλι είχε γίνει αυτό την προηγούμενή Τετάρτη. Μέχρι την Κυριακή πρέπει να βρούμε όσα χρειαζόμαστε και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτούς που έδωσα ευκαιρία απόψε αντέδρασαν όλοι μαζί ως ομάδα».

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα