Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις live streaming

O Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:15 στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Oι «πράσινοι» θέλουν να χτίσουν πάνω στο καλό μομέντουμ των τελευταίων εμφανίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί τους

σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ LIVE STREAMING

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά τη μεγάλη νίκη επί της Άλμπα στο Βερολίνο με 85-99, έχει ρεκόρ 3-4 ισοβαθμώντας στη 10η θέση του πίνακα με Παρτίζαν, Ζαλγκίρις και Μπασκόνια. Πειστική και γεμάτη εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό στη Γερμανία, ίσως η πρώτη για φέτος, ο οποίος κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και έβαλε πολλά σουτ από την περιφέρεια έχοντας για κορυφαίο τον Ντίνο Μήτογλου.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

Απόψε η αθηναϊκή ομάδα θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις, η οποία ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν έχοντας ρεκόρ 3-1 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Euroleague, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς υπέπεσε σε 3 διαδοχικές ήττες απέναντι σε Βαλένθια, Βιλερμπάν και Εφές.

Oι Λιθουανοί έχουν εμφανές επιθετικό πρόβλημα στις τελευταίες τους αναμετρήσεις και είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό που πετυχαίνει τη Ζαλγκίρις σε κάμψη αυτή την περίοδο.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Γκαρθία (Ισπανία), Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Ρόσι (Ιταλία).

Δείτε τον αποψινό αγώνα Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις σε live streaming ΕΔΩ

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
παναθηναικοσ βαλενθια live streaming
Τυχαία Θέματα