Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η «μάχη» και τα… ρέστα των πάγκων

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, με την προσοχή να στρέφεται στους… πάγκους των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σήμερα (14/3,

19:00, Novasports 2HD) για την 26η αγωνιστική της Super League.

Λάζλο Μπόλονι και Πάμπλο Γκαρσία δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων τους, με τον Ρουμάνο βέβαια να έχει μεγαλύτερο «πρόβλημα».

Οι δύο προπονητές ανέλαβαν με διαφορά μίας μόλις εβδομάδας τις τύχες των ομάδων τους και έχουν παρόμοια αποτελέσματα.

Βέβαια, ο 68χρονος τεχνικός έχει στις… πλάτες του τον οδυνηρό αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, εκεί όπου με δύο ήττες, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να τον πετάξει εκτός ημιτελικών, «ραγίζοντας» έτσι το… γυαλί στους «πράσινους» και βάζοντας σε δύσκολη θέση τον Ρουμάνο που μέχρι πρότινος εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε να πάει στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως η εικόνα που δείχνει η ομάδα στα τελευταία ματς και ειδικότερα το γεγονός πως έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα ντέρμπι (αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα), είναι κάτι που έχει φέρει δυσφορία.

Αναφορικά με τους αριθμούς στο πρωτάθλημα; Και εκεί… συμπορεύονται οι δύο προπονητές, καθώς ο προπονητής του «Τριφυλλιού» σε 21 ματς μετράει 12 νίκες, 4 ισοπαλίες και πέντε ήττες. Όσο για αυτόν του Δικεφάλου, σε 20 ματς μετράει 11 νίκες, πέντε ισοπαλίες και 4 ήττες.

Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως αμφότεροι παίζουν τα… ρέστα τους, όχι τόσο για το μέλλον τους στις ομάδες τους, όσο για την ηρεμία που θα έρθει ενόψει των play offs που θα καθορίσουν το ποιοι θα πάρουν τα εισιτήρια για την Ευρώπη.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως από πλευράς ΠΑΟΚ δεν έχει τεθεί θέμα προπονητή, σε αντίθεση με αυτή του Παναθηναϊκού.

Οι «Πράσινοι» έχουν ως οδηγό τα προηγούμενα ντέρμπι με τον Μπόλονι στον πάγκο τα οποία και έχουν κερδίσει στο μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ ο Δικέφαλος θέλει να πορευτεί όπως στο ματς του πρώτου γύρου, που είναι και το μοναδικό ντέρμπι στο οποίο έφυγε νικητής, θέλοντας έτσι να κάνει το δύο στα δύο.

Πασχαλάκης: Γι’ αυτό έμεινε εκτός από το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Πολλοί οι απόντες με ΠΑΟΚ – Χαλαρό πρόγραμμα οι Διούδης και Σένκεφελντ

Το άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Η «μάχη» και τα… ρέστα των πάγκων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα