Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Αυτούς διάλεξαν Τερίμ και Λουτσέσκου

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:00, CS3) και έτσι έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Μπακασέτας και Τάισον από τη στιγμή που είναι διαθέσιμοι, παίζουν κανονικά. Μία βδομάδα μετά τη μεταξύ τους αψιμαχία, αναλαμβάνουν και πάλι δράση.

Από πλευράς Φατίχ Τερίμ ήταν αναμενόμενο πως θα επανέλθουν στην ενδεκάδα οι Γεντβάι και Αράο. Αντί του Πέρεθ, που έπαιξε στην Τούμπα και είναι τιμωρημένος, ξεκινάει ο Ζέκα.

Το ενδιαφέρον είναι πως

ο Τούρκος τεχνικός ρίχνει από την αρχή του αγώνα τον Ιωαννίδη. Ο Έλληνας διεθνής φορ συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και παίρνει φανέλα βασικού.

Από την πλευρά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν δεδομένο πως θα έκανε αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ρουμάνος προτιμά τους Μπάμπα, Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον. Στην Τούμπα είχαν ξεκινήσει οι Σοάρες, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ, Α. Ζίβοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σπόραρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Φικάι, Βιλένα, Κάτρης.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κουλιεράκης, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα