Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε τον Ρούντι Ζεστέντ

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Ρούντι Ζεστέντ, με τους Αγρινιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 32χρονου Γάλλου επιθετικού για έναν χρόνο. Είχατε ενημερωθεί από το Sportime από τη Δευτέρα (23/8) ότι ο Ζεστέντ θα βρίσκεται στην χώρα μας για να υπογράψει με τον Παναιτωλικό.

«Ο Ρούντι Ζεστέντ (Rudy Gestede) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας ενός χρόνου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1988 στη Γαλλία

και αγωνίστηκε στη Μετς και τις Κάνες. Συνέχισε στην Κάρντιφ, τη Μπλάκμπερν, την Άστον Βίλα και τη Μίντλεσμπρο. Τελευταία του ομάδα ήταν η Βίκτορι Μελβούρνης. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική U21 της Γαλλίας και την Εθνικής Ανδρών του Μπενίν απ’ όπου κατάγεται.

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε: «H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/»

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα