Παναγιωτόπουλος: Δεν αποκλείεται η εμπλοκή του στρατού στην απαγόρευση (vids)

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της εμπλοκής του στρατού στην απαγόρευση κυκλοφορίας, άφησε με δηλώσεις του, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μιλώντας για τα νέα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση.

«Τα αυστηρά μέτρα έχουν ληφθεί για το καλό όλων μας, είναι μια άσκηση ατομικής ευθύνης. Πρώτα θα δώσουμε την μάχη για να νικήσουμε αυτό το κακό και μετά θα κάνουμε τον όποιο λογαριασμό. Αρμόδια για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας

είναι η Αστυνομία και τα Σώματα Ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚορονοϊόςUpdate: Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα – Στα 17 τα θύματα

Ωστόσο, ώρα με την ώρα εξετάζεται η απόδοση του μέτρου και όλα είναι πιθανά», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφορικά με την επιτήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας ότι «εμείς πρέπει να φυλάσσουμε τα σύνορα», τόνισε αρχικά.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να σταματήσουν να λειτουργούν», σημείωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, προσθέτοντας ότι «τελευταίο μέτρο είναι η αναστολή στην άδεια ορκωμοσίας των νεοσύλλεκτων, για να μην κινδυνεύσουμε να μεταφερθεί ο ιός κατά την επιστροφή τους.

Η άδεια αυτή θα μεταφερθεί στο τέλος της θητείας τους, με απαλλαγή για ίδιο αριθμό ημερών.Μελετάμε όλα τα πιθανά μέτρα, ακόμη και την κατάργηση της χορήγησης των εορταστικών ημερών του Πάσχα. Πρέπει να σταθμίσουμε κάποια πράγματα, με αίσθηση ευθύνης και κύριο στόχο να προστατευθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις».

The post Παναγιωτόπουλος: Δεν αποκλείεται η εμπλοκή του στρατού στην απαγόρευση (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα