Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης ζητά το τέλος της Λίνας με την σύλληψη της

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Παγιδευμένοι στις εξελίξεις βρίσκονται για ακόμη μία φορά η Άννα με τον Δημήτρη καθώς η αποκάλυψη ότι η Λίνα σκότωσε τον Άκη θα ταράξει για τα καλά τη σχέση τους.

Η σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου καθώς η δολοφονία του Άκη εξιχνιάζεται σιγά σιγά και τα στοιχεία ενοχοποιούν τη Λίνα.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης συλλαμβάνει τη Λίνα

Η Άννα, που έχει ανακαλύψει ήδη την αλήθεια για τη Λίνα, κάνει τα πάντα με τη βοήθεια και των

υπολοίπων για να τη φυγαδεύσουν πριν να είναι αργά.

Η Χρύσα δίνει λεφτά στον Περικλή για να βγάλει το διαβατήριο της Λίνας την ώρα που ο Θοδωρής μαθαίνει από τον οδηγό του Αλέκου ότι έχει καταγράψει σε βίντεο τη δολοφονία του Άκη. Έντρομος ενημερώνει την Άννα. Λίγο μετά την καλεί ο Χατζής στο γραφείο του να μιλήσουν.

Στο μεταξύ η Λίνα βρίσκει την ευκαιρία και το σκάει από το σπίτι αποφασισμένη να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Νίκος τρέχει στο αμάξι να την προλάβει όμως χτυπάει τη Χρύσα η οποία βρισκόταν πίσω του και οι δυο τους πηγαίνουν νοσοκομείο. Τελικά ο Θοδωρής θα την προλάβει λίγο πριν μπει στο τμήμα.

Ο Αλέκος ζητάει από την Άννα κάτι που τη σοκάρει, να σκοτώσει κάποιον για αυτόν. Την εκβιάζει με το βίντεο της Λίνας. Η Άννα δεν απαντάει και ο Αλέκος στέλνει το βίντεο στον Δημήτρη.

Ο Δημήτρης σοκάρεται και σύντομα βλέποντας την Άννα να τον παρακαλάει να μην καταδώσει την ανιψιά της καταλαβαίνει πως η γυναίκα του ήδη γνώριζε. Η Άννα βλέποντας ότι εκείνος είναι αποφασισμένος του λέει ότι θα πάει να την πάρει από το πατρικό της για να την πάει στο τμήμα. Εκείνη όμως σκοπεύει να τη φυγαδεύσει…

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Σταύρος και Αγγελική γίνονται πρωτοσέλιδο με ερωτικό σκάνδαλο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιλτιάδης κάνει τα πάντα για να τα φτιάξει με την Βασιλική

Survivor spoiler αποχώρηση 11/1: Αυτά τα χρήματα πήρε από την παρουσία της η Ανδριάνα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα