Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Μουν@π@να@, γαμ… τα σπίτια σας, πουτ…»

Σε απίστευτο ξέσπασμα προέβη η Ουρανία Μιχαλολιάκου κατά την ώρα που αναχωρούσε ο πατέρας της, Νίκος Μιχαλολιάκος, για τη φυλακή.

Λίγο μετά τις 16:30 βγήκε από το σπίτι του ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής συνοδευόμενος από υποστηρικτές του. Οι τελευταίοι, μάλιστα, προσπάθησαν να τραμπουκίσουν και δημοσιογράφους που ήταν εκεί

για να καλύψουν το γεγονός. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου βγήκε εκτός εαυτού και έβριζε τους πάντες!

Στο βίντεο που υπάρχει, μπορεί ο καθένας να την ακούσει να λέει διάφορα για τους δημοσιογράφους που είχαν πάει εκεί. Η Ελένη Ζαρούλια επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ έγινε μεγάλη προσπάθεια από 7-8 άτομα που φορούσαν κουκούλες να κρύψουν ό,τι μπορούσαν από τις κάμερες. Τα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης φώναξαν και το γνωστό σύνθημα «αίμα – τιμή».

Νωρίτερα ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε απαγγείλει Διονύσιο Σολωμό: «Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη».

Στη συνέχεια είχε προσθέσει το εξής: «Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Είμαι περήφανος. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη».

Το άρθρο Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Μουν@π@να@, γαμ… τα σπίτια σας, πουτ…» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα